გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )


6 გვერდი V   1 2 3 > »   
Reply to this topic Start new topic
 PHP, დაილოცოს!!!!
 
abelix
პოსტი Aug 26 2008, 12:48
პოსტი #1


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 259
რეგისტრ.: 29-November 07
მდებარეობა: Tbilissi
წევრი №: 602



ვისც ეს ენა ევასება,უხარია პროგერობა ამ ენაზე--მაშინ პოსტეთ და პოსტეთ ძმებო და დებო!!!!









ქალ პროგრამისტებსაც ეცი პატივი parting.gif NUMB

პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია NUMB: Aug 26 2008, 12:50


--------------------
Proger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ღვანკითი
პოსტი Aug 26 2008, 13:56
პოსტი #2


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 78
რეგისტრ.: 24-August 08
მდებარეობა: ღვანკითი
წევრი №: 4,100
კურსი:4


კააი პროგრამაა default.gif_
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nika
პოსტი Aug 26 2008, 17:11
პოსტი #3


Root Admin
**

ჯგუფი: Root Admin
პოსტები: 645
რეგისტრ.: 2-October 07
მდებარეობა: Georgia
წევრი №: 1
კურსი:4


abelix

გიუშ სუ გაგიჟებულხარ biggrin.gif თუ ასე გიყვარს ეგ ენა მაშინ დაასაბუთე რატომ smile.gif


--------------------
-Никому ты не нравишься. Все тебя ненавидят.
Ты обречён на поражение. Улыбнись, ублюдок! )))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abelix
პოსტი Aug 29 2008, 15:44
პოსტი #4


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 259
რეგისტრ.: 29-November 07
მდებარეობა: Tbilissi
წევრი №: 602



ციტატა(Nika @ Aug 26 2008, 18:29) *
abelix

გიუშ სუ გაგიჟებულხარ biggrin.gif თუ ასე გიყვარს ეგ ენა მაშინ დაასაბუთე რატომ smile.gif


რატოოოო? biggrin.gif
კაი...
1)შეგიზლია უბრალო notepad სჰი ცერო არ ჭირდება მაგარი კომპი!
2)შექმნილია მარტივი მიზეზით:მის ავტორს რომ კიტხეს რატო დაწერეო--უბრალოდ დამჭირდა და დავწერეო!აქედან გამომდინარე გენიალურია(გენიალობა უბრალოებაშია)
3)C-ზეა დაწერილი და აქედან გამომდინარე მაგარი კომპილატორია
4)მააააგარი მაყუთი იჭრება მაგით ძმაო! asp.net -ზე მეტი დაჟე biggrin.gif
5)ყველაზე მთავარი----ადვილია biggrin.gif

VIVA P H P!!!!!


--------------------
Proger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Aug 29 2008, 15:58
პოსტი #5





Guests






Ms.svan-SKY
ნუ აოფფებ გენაცვალე



3.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SIN
პოსტი Aug 31 2008, 15:36
პოსტი #6


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 34
რეგისტრ.: 30-March 08
წევრი №: 2,736
კურსი:--


Цитата(abelix @ Aug 29 2008, 16:02) *
1)შეგიზლია უბრალო notepad სჰი ცერო არ ჭირდება მაგარი კომპი!


Назови мне хоть ОДИН язык программирования, на котором нельзя писать сорцы в обычном тектовом редакторе.
НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.

Цитата(abelix @ Aug 29 2008, 16:02) *
2)შექმნილია მარტივი მიზეზით:მის ავტორს რომ კიტხეს რატო დაწერეო--უბრალოდ დამჭირდა და დავწერეო!აქედან გამომდინარე გენიალურია(გენიალობა უბრალოებაშია)


Все OpenSource писались по принципу "понадобилось и создали". Так же были написанны и многие проприетарные проекты.
НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.

Цитата(abelix @ Aug 29 2008, 16:02) *
3)C-ზეა დაწერილი და აქედან გამომდინარე მაგარი კომპილატორია


Руководствуясь твоей логикой, можно продолжить рассуждать:
"С" написан на асемблере, выходит что ассемблер крут.
Ассемблер написан на машинных кодах, выходит, что машинные коды это круто.
Машинные коды созданны с помощью электрических импульсов, выходит, что электричество это круто!!!

Ответь мне на вопрос. PHP это компилятор?

Короче НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.

Цитата(abelix @ Aug 29 2008, 16:02) *
4)მააააგარი მაყუთი იჭრება მაგით ძმაო! asp.net -ზე მეტი დაჟე biggrin.gif


Хм...Хм...Даже мне, как человеку, которому противны все продукты от micro$oft, эта фраза кажется детской.

Цитата(abelix @ Aug 29 2008, 16:02) *
5)ყველაზე მთავარი----ადვილია biggrin.gif

Хочешь простоты, смотри питон.
И опять, НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.

abelix, ты не обижайся, но мне кажется из тебя программист на PHP, как из меня балерина. acute.gif

P.S. PHP suxx

პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია SIN: Aug 31 2008, 15:38
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sergo_bero
პოსტი Aug 31 2008, 16:24
პოსტი #7


სტუდენტი
**

ჯგუფი: Members
პოსტები: 931
რეგისტრ.: 21-August 08
მდებარეობა: იმას იქით
წევრი №: 4,072
კურსი:3


მგონი რო იდეალურია თავის საქმეში


--------------------
http://www.myvideo.ge/?video_id=44521

http://noname.caucasus.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abelix
პოსტი Sep 2 2008, 13:06
პოსტი #8


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 259
რეგისტრ.: 29-November 07
მდებარეობა: Tbilissi
წევრი №: 602



ციტატა(SIN @ Aug 31 2008, 16:54) *
Назови мне хоть ОДИН язык программирования, на котором нельзя писать сорцы в обычном тектовом редакторе.
НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.
Все OpenSource писались по принципу "понадобилось и создали". Так же были написанны и многие проприетарные проекты.
НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.
Руководствуясь твоей логикой, можно продолжить рассуждать:
"С" написан на асемблере, выходит что ассемблер крут.
Ассемблер написан на машинных кодах, выходит, что машинные коды это круто.
Машинные коды созданны с помощью электрических импульсов, выходит, что электричество это круто!!!

Ответь мне на вопрос. PHP это компилятор?

Короче НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.
Хм...Хм...Даже мне, как человеку, которому противны все продукты от micro$oft, эта фраза кажется детской.
Хочешь простоты, смотри питон.
И опять, НИФИГА ЭТО НЕ ПЛЮС.

abelix, ты не обижайся, но мне кажется из тебя программист на PHP, как из меня балерина. acute.gif

P.S. PHP suxx

biggrin.gif biggrin.gif არ ხარ მართალი...მსოფლიო აგიარებს ამ ენის სიძლიერეს! ეგრე თუ მიკევი მაშინ მთელი საპროგრამო ენების განადგურება შეიძლება!...მანქანური ენის გარდა რათქმაუნდა!


--------------------
Proger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ზუბა_OPENGL
პოსტი Sep 3 2008, 14:23
პოსტი #9


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 8
რეგისტრ.: 3-September 08
წევრი №: 4,170
კურსი:2


ოე მისმინეთ!
არ ვიცი მე თქვენი PHP,
მაგრამ ვინც assembler-ს ან მანქანურ ენას აკრიტიკებს პროგრამირების გაგებაში არაა
და ნუ გაიმწარებს სიცოცხლეს და პროგრამირებას ნუ გაეკარება!!
რაც შეეხება ენებს,C++-ზე მაგარი და უნიკალური ენა არ არსებობს და ნურავინ ნუ შემედავება

Go to the top of the page
 
+Quote Post
dato.java
პოსტი Sep 3 2008, 23:51
პოსტი #10


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 222
რეგისტრ.: 14-November 07
წევრი №: 346



გაუმარჯოს ძმაო JAVAS , აი რატო ა მაგარი იცით ეს ენა ? იმიტო რო პლატფორმისაგან დამოუკიდებელი და ობიექტზე ორიენტირებულია და თან მსოფლიოში უამრავი ტექნოლოგიაა რაც JAVAS იყენებს , ყველაფერს რო თავი გავანებოთ მობილურზე პროგრამირებისათვისაც თავსებადია და რაც მთავარია აღიარებულია მაღალ საპროფრამო ენად.... smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Sep 4 2008, 10:14
პოსტი #11





Guests






გენაცვალეთ, ეს თემა php-ზეა და აარა "რომელი ენა სჯობს?". ასე რომ გაითვალისწინეთ ან მაგისთვის ცალკე თემა გახსენით და იქ ისაუბრეთ, ვინ რომელზე წერთ და ა.შ. blum.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ზუბა_OPENGL
პოსტი Sep 4 2008, 12:19
პოსტი #12


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 8
რეგისტრ.: 3-September 08
წევრი №: 4,170
კურსი:2


ხო მაგრამ ეგ შენი JAVA მაქსიმუმ ვირტუალური მანქანაა და მაგით თავის მოწონება ნაღდად არ ღირს ჩემო ძმაო
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dato.java
პოსტი Sep 4 2008, 12:54
პოსტი #13


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 222
რეგისტრ.: 14-November 07
წევრი №: 346



QUOTE(ზუბა_OPENGL @ Sep 4 2008, 12:37) *
ხო მაგრამ ეგ შენი JAVA მაქსიმუმ ვირტუალური მანქანაა და მაგით თავის მოწონება ნაღდად არ ღირს ჩემო ძმაო

ხო მარა ეგ მაქსიმუმ ვირტუალური მანქანა მიეკუთვნება მაღალ დაპროგრამების ენას და უამრავ ტექნოლოგიებთან თავსებადობას რაც ცოტა კი არა ძაან დიდი რამეა ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
6 გვერდი V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 17th July 2019 - 20:56
Skin by Sherri for IBSkin © 2007-2011 All rights reserved.

Powered By IP.Board © 2011 IPS, Inc.
Language pack Georgian by Power_VANO.
www.wsa.ge Display Pagerank