გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )


 
Reply to this topic Start new topic
 c++
 
mindo_mindo
პოსტი Dec 10 2010, 21:10
პოსტი #1


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 3
რეგისტრ.: 10-December 10
მდებარეობა: batumi
წევრი №: 10,487
კურსი:2


dev c++-shi maq dasaweri aseti amocanebi klasebit
1. labirintshi (NxN) gzis povna 1 mogzauristvis
2.drois or moments shoris intervalis dadgena(qwamebshi,wutebshi,saatebshi,dgeebshi,kvireebshi da tveebshi)
3. fesvis amogeba mtels ricxvebshi

shegidzliat damexmarot?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Γεώργιος
პოსტი Dec 10 2010, 22:00
პოსტი #2


კანდიდატი
****

ჯგუფი: Members
პოსტები: 1,861
რეგისტრ.: 4-January 10
წევრი №: 8,285
კურსი:--


კვადრატული ფესვის ამოღება

#include <cstdlib>
#include <iostream>
#include <cmath>

using namespace std;

int main()
{
float a, b;
cin >> a;
if (a < 0)
{
cout << "Number is negative." << endl;
}
else
{
b = sqrt(a);
cout << b << endl;
}
system("pause");
return 0;
}


--------------------
Γενηθήτω φῶς.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mindo_mindo
პოსტი Dec 11 2010, 1:57
პოსტი #3


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 3
რეგისტრ.: 10-December 10
მდებარეობა: batumi
წევრი №: 10,487
კურსი:2


კლასებით მინდა ეგ ამოცანები აქდან რომელიმე ერთ-ერთი.ინტ მაინსჰი მეც ვწერ მაგენს
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DarkIIVIIanX
პოსტი Dec 19 2010, 10:56
პოსტი #4


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 239
რეგისტრ.: 24-August 09
მდებარეობა: თბილიC
წევრი №: 7,236
კურსი:3


ციტატა(mindo_mindo @ Dec 11 2010, 2:11) *
კლასებით მინდა ეგ ამოცანები აქდან რომელიმე ერთ-ერთი.ინტ მაინსჰი მეც ვწერ მაგენს


აჰა კლასით... smile.gif

პროგრამული კოდი
#include <iostream>
#include <cmath>
using namespace std;
class fesvisamogeba
{
        int rigani;
     public:
        fesvisamogeba();      
        fesvisamogeba(int);
        int get_rigani();
        double fesvi();          
};
fesvisamogeba::fesvisamogeba()
{
     rigani =9;
}
fesvisamogeba::fesvisamogeba(int a)
{
     rigani =a;
}
int fesvisamogeba::get_rigani()
{
    return rigani;
}
double fesvisamogeba::fesvi()
{
       return sqrt(rigani);
}
main()
{
    fesvisamogeba pirveli, meore(25);
    cout<<"pirveli ricxvia: ";
    cout<<pirveli.get_rigani()<<endl;
    cout<<"pirveli ricxvidan fesvia: ";
    cout<<pirveli.fesvi()<<endl;
    cout<<"meore ricxvia: ";
    cout<<meore.get_rigani()<<endl;
    cout<<"meore ricxvidan fesvia: ";
    cout<<meore.fesvi()<<endl;
    system("pause");
    return 0;
}


პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია DarkIIVIIanX: Dec 19 2010, 10:57


--------------------
#include <iostream>
using namespace std;

main()
{
int rigani;
cout<<"Enter Number"<<endl;
cin>>rigani;

system("pause");
return 0;
}
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G_AIR_P
პოსტი Dec 27 2010, 16:25
პოსტი #5


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 73
რეგისტრ.: 15-September 10
წევრი №: 9,853
კურსი:1


mindo_mindo
DarkIIVIIanX
რომელ კურსზე ხართ?

და ეგ ლაბირინთი კონსოლში გინდათ?
http://gamedevgp.wordpress.com/2010/12/12/...nsole-gamemaze/
თუ რამე გრაფიკით? აუ კაია ტოო თუ ეგეთი რამეები ჩითავს...

აუ ეგ რა ფესვის ამოღებააა.. მეთქი ეილერით უნდათ biggrin.gif

პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია G_AIR_P: Dec 27 2010, 16:27


--------------------
+GameDev+
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DarkIIVIIanX
პოსტი Dec 31 2010, 9:17
პოსტი #6


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 239
რეგისტრ.: 24-August 09
მდებარეობა: თბილიC
წევრი №: 7,236
კურსი:3


ციტატა(G_AIR_P @ Dec 27 2010, 16:39) *
mindo_mindo
DarkIIVIIanX
რომელ კურსზე ხართ?

მეორეზე ვარ...


და შენი ლაბირინთი ვერ გადმოვწერე და ლინკს ხო ვერ დადებ ან კოდს...მაინტერესებს... smile.gif

პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია DarkIIVIIanX: Dec 31 2010, 9:20


--------------------
#include <iostream>
using namespace std;

main()
{
int rigani;
cout<<"Enter Number"<<endl;
cin>>rigani;

system("pause");
return 0;
}
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G_AIR_P
პოსტი Jan 3 2011, 19:12
პოსტი #7


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 73
რეგისტრ.: 15-September 10
წევრი №: 9,853
კურსი:1


DarkIIVIIanX
ჩავასწორეეე აჰა პირდაპირი ლინკი maze
ეხლა მეორე კურსზე რომელ ენას სწავლობთ?და ვაფშე ამ 4 წლის მანძილზე სულ რომელიმე პროგრამული ენის საფუძვლები უნდა გვასწავლონ? ცოტა ძირფესვიანად არაფერაია ხომ? sad.gif


--------------------
+GameDev+
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baneta
პოსტი Jan 4 2011, 20:29
პოსტი #8


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 137
რეგისტრ.: 28-September 09
მდებარეობა: Tbilisi
წევრი №: 7,610
კურსი:2


G_AIR_P
მეორე კურსზე ერთ-ერთ ენას ირჩევ ამათგან:

1. C#
2. VB (Visual Basic)
3. Java (აუქმებენო მართალია?)


მერე ერთი არასავალდებულო საგანია "გაღრმავებული კურსი დაპროგრამებაში". რა ისწავლება ეგ არ ვიცი


--------------------
http://c.comule.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DarkIIVIIanX
პოსტი Jan 5 2011, 16:29
პოსტი #9


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 239
რეგისტრ.: 24-August 09
მდებარეობა: თბილიC
წევრი №: 7,236
კურსი:3


ციტატა(G_AIR_P @ Jan 3 2011, 19:26) *
DarkIIVIIanX
ჩავასწორეეე აჰა პირდაპირი ლინკი maze


თამაში კი არ მინდა კოდი მაინტერესებს... smile.gif

ციტატა
ეხლა მეორე კურსზე რომელ ენას სწავლობთ?და ვაფშე ამ 4 წლის მანძილზე სულ რომელიმე პროგრამული ენის საფუძვლები უნდა გვასწავლონ? ცოტა ძირფესვიანად არაფერაია ხომ? sad.gif


ის სამი ენა ისწავლება Baneta რაც გითხრა...მაგრამ საფუძვლიანად არცეთს არ გასწავლიან ისევე როგორც ბევრ საგანში შენით უნდა იჩალიჩო...ამ სემესტრში მაგალითად C#-ში კონსპექტიც არ გვქონდა...

ციტატა
Java (აუქმებენო მართალია?)


აუქმებენო...? ვინ თქვა ეგ...?

პოსტის უკანასკნელი ჩამსწორებელია DarkIIVIIanX: Jan 5 2011, 16:30


--------------------
#include <iostream>
using namespace std;

main()
{
int rigani;
cout<<"Enter Number"<<endl;
cin>>rigani;

system("pause");
return 0;
}
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Baneta
პოსტი Jan 5 2011, 17:11
პოსტი #10


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 137
რეგისტრ.: 28-September 09
მდებარეობა: Tbilisi
წევრი №: 7,610
კურსი:2


DarkIIVIIanX
ჯგუფელმა მითხრა. ჭორის დონეზეა ჯერ ალბათ. რაღაც არამგონია მაინც. და კიდევ C აღარ იქნებაო C++ -ით დაიწყებაო პირდაპირო. smile.gif


--------------------
http://c.comule.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Jan 13 2011, 21:09
პოსტი #11





Guests






ციტატა(Baneta @ 4th January 2011 - 20:43) *
"გაღრმავებული კურსი დაპროგრამებაში"

როგორც ვიცი, ალგორითმების პონტია მანდაც და C/C++-ზე წერენ.

ციტატა(G_AIR_P @ 3rd January 2011 - 19:26) *
ცოტა ძირფესვიანად

ცოტა ძირფესვიანად სწავლებას გარდა იმისა რომ კარგი სპეციალისტია საჭირო, დროც ბევრი უნდა.
მთავარი მაინც კადრების პრობლემაა. ჯავას აუქმებენ? ლექტორი გაექცათ? 1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
foefoe
პოსტი Jan 14 2011, 20:08
პოსტი #12


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 19
რეგისტრ.: 21-November 09
წევრი №: 8,036
კურსი:--


პრპგრამისტებო მტელი ფორუმისაა სჰეერტდიტ და დამეხმაეტ დზალიან მარტივიი ტესტებისა და ამოცანების დაწერასჰიიsmile.gif
გილოცავთ ყველა!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 23rd April 2019 - 9:53
Skin by Sherri for IBSkin © 2007-2011 All rights reserved.

Powered By IP.Board © 2011 IPS, Inc.
Language pack Georgian by Power_VANO.
www.wsa.ge Display Pagerank