გამარჯობა, სტუმარო ( შესვლა | რეგისტრაცია )


15 გვერდი V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topic Start new topic
 Java
 
abelix
პოსტი Dec 17 2007, 16:00
პოსტი #14


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 259
რეგისტრ.: 29-November 07
მდებარეობა: Tbilissi
წევრი №: 602



აუ ვინეს თუ შეუძლია პაკეტი com.bruceeckel.*;-ი დააგდოს რა...მაგრად მჭირდება.....


--------------------
Proger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_pakito_*
პოსტი Dec 17 2007, 16:10
პოსტი #15





Guests






მიშასთან გამოცდაზე გვეშველება რამე?

რა Java, C# უფრო მაგარია....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abelix
პოსტი Dec 18 2007, 8:27
პოსტი #16


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 259
რეგისტრ.: 29-November 07
მდებარეობა: Tbilissi
წევრი №: 602



ციტატა(pakito @ Dec 17 2007, 16:28) *
მიშასთან გამოცდაზე გვეშველება რამე?

რა Java, C# უფრო მაგარია....


ნუ გეშინია ...არ ინერვიულო.... smile.gif


--------------------
Proger
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RED_BARON
პოსტი Dec 18 2007, 12:49
პოსტი #17


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 157
რეგისტრ.: 16-December 07
მდებარეობა: vera
წევრი №: 1,084
კურსი:--


ციტატა(pakito @ Dec 17 2007, 16:28) *
მიშასთან გამოცდაზე გვეშველება რამე?

რა Java, C# უფრო მაგარია....

ხასიათი არ მინდა გაგიფუჭო მაგრამ შარშან ბევრს არ ეშველა
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Dec 18 2007, 14:29
პოსტი #18





Guests






ციტატა(RED_BARON @ Dec 18 2007, 13:07) *
ხასიათი არ მინდა გაგიფუჭო მაგრამ შარშან ბევრს არ ეშველა

ვიცით ეგ ამბები
Go to the top of the page
 
+Quote Post
giolekva
პოსტი Dec 18 2007, 18:47
პოსტი #19


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 135
რეგისტრ.: 7-December 07
წევრი №: 863
კურსი:2


pakito
ციტატა(pakito @ 17th December 2007 - 17:28) *
რა Java, C# უფრო მაგარია....

ახლა C# -ზე მიწევს სამსახურში მუშაობა, უნდა ავღნიშნო რო საკმაოდ დახვეწილი ენაა, საერთოდ .NET ტექნოლოგია საკაიფოა (ყველა დიდი პლიუსი ის აქვს რომ ბევრი პროგრამირების ენის გამოყენება შეგიძლია ერთად) და ბევრ ისეთ საშუალებას იძლევა რაზეც Java-ში შეიძლება "საკაიფოდ" გაწვალდე, მაგრამ ეს ყველაფერი ფანჯარაში biggrin.gif (იგივე Windows) რამოდენიმე წიგნი წავიკითხე და კი ამბობენ რო OS-ზე არ არის თითქმის დამოკიდებული ანუ მომავალში მულტიპლატფორმულიც გახდებაო მგონი (მე არ მჯერა ეგ იმიტო რო ეგ მთლიანად Windows-ისთვის არის აწყობილი და მისი ასე მარტივად შეცვლა არ მოხერხდება ყველაფრის თავიდან დაწერა მოუწევთ მაშინ და ის low level პროგრამინგის ფუნცქიებიც ალბათ დაეკარგება) მაგრამ Java-ს ეგ თავიდანვე გადაწყვეტილი ქონდა ნებისმიერ პლატფორმაზე ერთიდაიგივე კოდი ანალოგიურად მუშაობს ყოველგვარი შესწორებების გარეშე (იმის ხარჯზე რომ ყველა პლატფორმისთვის თავისი SDK აქვს).
ასე რომ Java 4 EVER biggrin.gif ჩემი აზრი ასეთია.


P.S. ბევრი დავწერე და შეილება რამე არასწორადაც default.gif


--------------------
No more I care to live! when I'm just born to die!

We all are born to die!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T_I_L_I
პოსტი Dec 18 2007, 20:56
პოსტი #20


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 13
რეგისტრ.: 31-October 07
წევრი №: 186



ხალხოუუუ ჩემი საკუთარი ყურებით ჩემი საკუთარი ლექტორებისგან გავიგე რომა შეიძლება ჯავა მომავალში ან სულ ამოიღონ პროგრამიდან ან გაამარტივონ ან რამე ეგეთი და მართალია? sad.gif


--------------------
[size="7"][color="#FF0000"][b]შენი ქათამი ჩემს ქათამს რას ერჩოდა, რას ებრძოდა რას ეხტომხარბარკალკურტუმკეტკინწისთავებოდა?[/b][/color][/size]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
undomiel
პოსტი Dec 18 2007, 21:36
პოსტი #21


სტუდენტი
**

ჯგუფი: Members
პოსტები: 471
რეგისტრ.: 11-December 07
მდებარეობა: თბილისი
წევრი №: 971
კურსი:2


ციტატა(giolekva @ Dec 18 2007, 19:05) *
pakito

ახლა C# -ზე მიწევს სამსახურში მუშაობა, უნდა ავღნიშნო რო საკმაოდ დახვეწილი ენაა, საერთოდ .NET ტექნოლოგია საკაიფოა (ყველა დიდი პლიუსი ის აქვს რომ ბევრი პროგრამირების ენის გამოყენება შეგიძლია ერთად) და ბევრ ისეთ საშუალებას იძლევა რაზეც Java-ში შეიძლება "საკაიფოდ" გაწვალდე, მაგრამ ეს ყველაფერი ფანჯარაში biggrin.gif (იგივე Windows) რამოდენიმე წიგნი წავიკითხე და კი ამბობენ რო OS-ზე არ არის თითქმის დამოკიდებული ანუ მომავალში მულტიპლატფორმულიც გახდებაო მგონი (მე არ მჯერა ეგ იმიტო რო ეგ მთლიანად Windows-ისთვის არის აწყობილი და მისი ასე მარტივად შეცვლა არ მოხერხდება ყველაფრის თავიდან დაწერა მოუწევთ მაშინ და ის low level პროგრამინგის ფუნცქიებიც ალბათ დაეკარგება) მაგრამ Java-ს ეგ თავიდანვე გადაწყვეტილი ქონდა ნებისმიერ პლატფორმაზე ერთიდაიგივე კოდი ანალოგიურად მუშაობს ყოველგვარი შესწორებების გარეშე (იმის ხარჯზე რომ ყველა პლატფორმისთვის თავისი SDK აქვს).
ასე რომ Java 4 EVER biggrin.gif ჩემი აზრი ასეთია.
P.S. ბევრი დავწერე და შეილება რამე არასწორადაც default.gif



ისე რა გითხრა და მე "ჯვმ"-ის მეხსიერება გადავავსე გუშინ და შეცდომა ამომიგდო, გადავივვსე გენაცვალეოოოო
მიშას დავალებას ვწერდი და ჩაიციკლა...............


--------------------
[b][i]All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by frost.[/i][/b]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
giolekva
პოსტი Dec 20 2007, 15:53
პოსტი #22


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 135
რეგისტრ.: 7-December 07
წევრი №: 863
კურსი:2


undomiel
მერე ეგ რა შენ Java-ს მინუსი გგონია?
ჩაციკლე აბა ნებისმიერი კოდი თუ გინდა C++ თუ გინდა C#-ზე და განუსაზღვრელი რაოდენობით ობიექტები შეაქმნევიე ნახე რა მოუვა შენ ოპერატიულს და მერე კომპიუტერსაც biggrin.gif default.gif


--------------------
No more I care to live! when I'm just born to die!

We all are born to die!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
undomiel
პოსტი Dec 20 2007, 20:36
პოსტი #23


სტუდენტი
**

ჯგუფი: Members
პოსტები: 471
რეგისტრ.: 11-December 07
მდებარეობა: თბილისი
წევრი №: 971
კურსი:2


giolekva

არ არ ჯავას მინუსი კაცო, ისე აღვნიშნე.... მე რასაც ხელს ვკიდებ- ყველაფერი ფეთქდება ან მინიმუმ ფუჭდება biggrin.gif tongue.gif


--------------------
[b][i]All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by frost.[/i][/b]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Dec 21 2007, 8:10
პოსტი #24





Guests






მაჩაიძე
ნამდვილად იქ არ წერთ სადაც საჭიროა, ამიტომ უნდა წაგიშალოთ default.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kashmara
პოსტი Dec 28 2007, 19:15
პოსტი #25


უსტუდბილეთო
*

ჯგუფი: Members
პოსტები: 9
რეგისტრ.: 28-December 07
მდებარეობა: თბილისი
წევრი №: 1,445
კურსი:2


ეს აბელიქსას
სკაიპში დაგამატე მარა ჯერ არ მოსულხარ default.gif


import java.util.ArrayList;
import java.util.Scanner;
import java.io.*;

public class Mainclass {

public static void main(String[] args) throws IOException {

ArrayList a1 = new ArrayList();
ArrayList a2 = new ArrayList();
ArrayList result = new ArrayList();

for (int i = 0; i < 5; i++) {
a1.add(2 * i);
}
System.out.println("I ArrayListia : " + a1);
for (int i = 0; i < 5; i++) {
a2.add(i);
}
System.out.println("I ArrayListia : " + a2);
for (int i = 0; i < 5; i++) {
result.add(((Integer) a1.get(i)).intValue()
+ ((Integer) a2.get(i)).intValue());
}

System.out.println("Shedegia : " + result);

// Exla igive ogond CONSOLE-dan shetanit

ArrayList b1 = new ArrayList();
ArrayList b2 = new ArrayList();
ArrayList result1 = new ArrayList();
Scanner input = new Scanner(System.in);
System.out.println("Shemoitanet I mnishvnelobebi: ");
int data;
for (int i = 0; i < 5; i++) {
b1.add(input.nextInt());
}

System.out.println("Shemoitanet II mnishvnelobebi: ");
for (int i = 0; i < 5; i++) {
b2.add(input.nextInt());
}
System.out.println("I ArrayListia : " + b1);
System.out.println("II ArrayListia : " + b2);
for (int i = 0; i < 5; i++) {
result1.add(((Integer) b1.get(i)).intValue()
+ ((Integer) b2.get(i)).intValue());
}
System.out.println("Shedegia : " + result1);

}
}
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_NUMB_*
პოსტი Jan 9 2008, 11:29
პოსტი #26





Guests






მეორე კურსი, ნახეთ ეს ლინკი smile.gif
http://groups.google.com/group/tsu-java-20...34444c0c5090704

Go to the top of the page
 
+Quote Post
15 გვერდი V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
ამ თემას კითხულობს 1 მომხმარებელი (მათ შორის 1 სტუმარი და 0 დამალული წევრი)
0 წევრი:

 



მსუბუქი ვერსია ახლა არის: 21st July 2019 - 3:57
Skin by Sherri for IBSkin © 2007-2011 All rights reserved.

Powered By IP.Board © 2011 IPS, Inc.
Language pack Georgian by Power_VANO.
www.wsa.ge Display Pagerank